Cum comand

1 – DISPOZITII GENERALE :
Prin inregistrarea unei comenzi, clientul consemneaza acordul sau cu prezentele conditii.


2 – PRODUSE :
Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare.
Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz preturile produselor afisate.
Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.


3 – PRETURI
Preturile afisate sunt exprimate in RON si contin TVA.
Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. Cota de TVA este de 24%.


4 – CONDITII DE PLATA :
Plata comenzii se poate face prin :
• Transfer bancar: - factura se achita in avans prin transferarea sumei aferente catre furnizor. Comanda este procesata dupa primirea confirmarii de plata;
• Ramburs: - comanda este procesata imediat, iar contravaloarea comenzii se achita in momentul receptionarii coletului.


5 - LIVRAREA :
Pentru comenzile ce depasesc 500 lei exclusiv TVA asiguram transportul la sediul clientului in municipiul Bucuresti fara alte costuri suplimentare.
Pentru provincie, taxele de transport se platesc separat si livrarea se va efectua fie prin Fan Courier care este transportatorul nostru, fie printr-un alt curier ales de client.
Comanda se livreaza la adresa indicata de client. In cazul in care aceasta este gresita, clientul va suporta costul transportului dus-intors.


6 – LIMITELE RESPONSABILITATII :
Furnizorul nu poate fi responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefunctionarii serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamitatilor naturale.
In ceea ce priveste produsele cumparate in scopuri profesionale, furnizorul nu este responsabil de pierderile indirecte de exploatare, de profit, daune sau taxe care ar putea interveni.
Alegerea si decizia de cumparare a unui produs fac obiectul responsabilitatii clientului. Alegerea unui produs gresit nu face obiectul unei despagubiri, rambursari sau tragerii la raspundere a furnizorului, exceptand cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricatie sau in cazul restituirii produselor.


7 – DREPTUL LA RESTITUIRE
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (inclusiv in ambalajul original), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului, de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.
Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.). In caz contrar, se pierde dreptul la restituire si produsul va fi inapoiat clientului pe cheltuiala sa.


8 – REZERVAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE :
Produsele livrate raman in proprietatea furnizorului pana la achitarea lor integrala de catre cumparator.

PRIMA PAGINA  |  DESPRE NOI  |  CATEGORII PRODUSE  |  TRANSPORT  |  CUM PLATESC  |  CUM COMAND CONTACT | ANPC