Termeni si conditii

1 – DISPOZITII GENERALE :
Prin inregistrarea unei comenzi, clientul consemneaza acordul sau cu prezentele conditii.


2 – PRODUSE :
Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare.
Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz preturile produselor afisate.
Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.


3 – PRETURI
Preturile afisate sunt exprimate in RON si contin TVA.
Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. Cota de TVA este de 24%.


4 – CONDITII DE PLATA :

Pentru comenzi plasate de catre persoane juridice, plata se va face in avans, cu ordin de plata inainte de expedierea coletului.
Pentru comenzi mai mari de 1000 Ron, percepem avans de 50% la comanda plasata.
Pentru comenzi plasate de catre persoane fizice, plata se va face ramburs, la receptia coletului.
In curand, vom avea si serviciul de plata on line!


5 - LIVRAREA :
Transportul produselor comandate, se va efectua, prin intermediul firmei Fan Courier, cu plata - ramburs numerar, la receptia coletului pentru persoane fizice.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 350 Ron, in Bucuresti.
In zonele rurale, transportul este asigurat gratuit pana la orasul cel mai apropiat de zona respectiva, iar  coletul se ridica direct de la sediu Fan Courier.


6 – LIMITELE RESPONSABILITATII :
Furnizorul nu poate fi responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefunctionarii serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamitatilor naturale.
In ceea ce priveste produsele cumparate in scopuri profesionale, furnizorul nu este responsabil de pierderile indirecte de exploatare, de profit, daune sau taxe care ar putea interveni.
Alegerea si decizia de cumparare a unui produs fac obiectul responsabilitatii clientului. Alegerea unui produs gresit nu face obiectul unei despagubiri, rambursari sau tragerii la raspundere a furnizorului, exceptand cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricatie sau in cazul restituirii produselor.


7 – DREPTUL LA RESTITUIRE
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (inclusiv in ambalajul original), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului, de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.
Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.). In caz contrar, se pierde dreptul la restituire si produsul va fi inapoiat clientului pe cheltuiala sa.


8 – REZERVAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE :
Produsele livrate raman in proprietatea furnizorului pana la achitarea lor integrala de catre cumparator.