Meniu
COS CUMPARATURI

Povestea noastra

CADOUL TRADITIONAL

Povestea noastra incepe din iubire si drag de Romania!


Astazi, cand arta mestesugareasca si mesterii populari din Romania, au nevoie de noi pentru a fi sustinuti, apreciati si daruiti dar si vizibili in mediul on-line, SC IOAN ARTA si MESTESUG SRL, are bucurie de a ii reprezenta si impacheta, cu drag, pentru voi, Cadouri traditionale romanesti!
In Cosurile traditionale romanesti, ARTA, IOAN, TRADITII, BUCURIA, se gasesc, produse ale mainilor mesterilor populari de arta din Romania, maini ce contin harul divinitati, scotand la lumina, produse  unicat, cu povesti unice numai de mesteri stiute, inspirate din viata satului romanesc, a sacrului si demnitatii taranilor romani.
Promovam prin magazinul nostru on-line, doar produse romanesti!
Produsele din magazinul nostru online provin din urmatoarele zone geografice, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat si Crisana, urmeaza Dobrogea si Maramures.
Ne dorim, sa atragem si alti mesteri populari de arta si producatori romani. Doar impreuna vom reusi sa redam un loc de cinste si demnitate satului si traditiilor romanesti.
Va incurajam sa ne contactati, suntem pregatiti sa va oferim intreaga logistica necesara in a pasi in digitalizarea….., departe de satul romanesc dar dependenta de el!

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.