Meniu
COS CUMPARATURI

Transport

Costul pentru 1Kg /colet livrat in Bucuresti /Ilfov este 21 Ron.

Costul pentru 1Kg / colet livrat National este de 29 Ron.

 
Pentru colete livrate National, in zone in care Fan Courier nu are acoperire, se percepe un cost suplimentar de 0,80 Ron/ Km.

Se pot ridica coletele pentru clientii nostril aflati in aria de acoperire Fan Courier, din prima localitate/depozit in care Fan Courier este prezent.

Coletul poate fi pastrat in deposit 5 zile lucratoare fara costuri suplimentare.

Transportul este GRATUIT in Bucuresti pentru comenzi a caror valoare este de minim 250 lei. Plata se va face anticipat, pentru orice comanda din site prin transfer bancar

Pentru comenzile cu livrare in judetul Ilfov si national, taxele de transport sunt suportate integral de Cumparator indiferent de valoarea comenzii.

Pentru comenzile cu livrare in localitatiile pe care Fan Courier are Km. suplimentari, costul transportului va fi precizat ulterior, dupa realizarea comenzii.

Comenzile sosite pana la ora 12.00 cu optiunea de plata ramburs sau plata card MobilPay facem tot ce este posibil sa le expediem prin curier in aceeasi zi. Exceptie fac comenzile inregistrate in zilele de sambata & duminica, sarbatori legale.

 
Important:
In perioada octombrie - decembrie, datorita numarului mare de comenzi va rugam sa luati in calcul un termen mediu de expediere a comenzilor de 3-5 zile lucratoare.

Va multumim pentru intelegere si pentru interesul acordat produselor noastre.

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.