Meniu
COS CUMPARATURI

Fotografii din Romania

15 ian. Platoul carstic Vaşcău – Munţii Apuseni
0 418
“Acest articol a fost preluat de pe site-ul travelguideromania.com/roArticolul original il puteti gasi aici (hiperlink catre articolul original)"Platoul carstic Vaşcău face parte din Munţii Codru-Moma și este ramura vestică a Munţilor Apuseni. Munţ..
12 ian. Transalpina – cea mai înaltă șosea din România
0 419
“Acest articol a fost preluat de pe site-ul travelguideromania.com/roArticolul original il puteti gasi aici (hiperlink catre articolul original)"Transalpina (DN 67C) este cea mai înaltă șosea din România, traversând Munții Parâng peste Pasul Urdele..
12 ian. Incursiune în zona carstică Roşia din Pădurea Craiului
0 401
“Acest articol a fost preluat de pe site-ul travelguideromania.com/roArticolul original il puteti gasi aici (hiperlink catre articolul original)"Unicitatea zonei Roşia din Pădurea Craiului este dată de relieful carstic, zona Roşia fiind una dintre ..
10 ian. Munţii Trascăului – un amestec de civilizaţie montană şi sălbăticie
0 411
“Acest articol a fost preluat de pe site-ul travelguideromania.com/roArticolul original il puteti gasi aici (hiperlink catre articolul original)"Munţii Trascăului sunt printre cei mai pitoreşti munţi din România, rezultat din interacţiunea civiliza..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.