Meniu
COS CUMPARATURI

Fotografii din Romania

15 ian. Platoul carstic Vaşcău – Munţii Apuseni
0 368
Platoul carstic Vaşcău face parte din Munţii Codru-Moma și este ramura vestică a Munţilor Apuseni. Munţii Codru-Moma au altitudinea maximă de 1112 m, în Vârful Pleşu. Platoul carstic Vaşcău este situat în sud-estul acestor munţi.Un alt platou carstic..
12 ian. Transalpina – cea mai înaltă șosea din România
0 361
Transalpina (DN 67C) este cea mai înaltă șosea din România, traversând Munții Parâng peste Pasul Urdele (la 2.145 m). Transalpina face legătura dintre Transilvania și Oltenia între localitățile Novaci din județul Gorj și Sebeș/Săliște din județul Alb..
12 ian. Incursiune în zona carstică Roşia din Pădurea Craiului
0 353
Unicitatea zonei Roşia din Pădurea Craiului este dată de relieful carstic, zona Roşia fiind una dintre cele mai frumoase regiuni carstice din România.La suprafaţă, calcarul a creat un relief variat, platourile carstice ciuruite de doline fiind despăr..
10 ian. Munţii Trascăului – un amestec de civilizaţie montană şi sălbăticie
0 362
Munţii Trascăului sunt printre cei mai pitoreşti munţi din România, rezultat din interacţiunea civilizaţiei montane cu natura sălbatică.Munţii Trascăului se află în sud-estul Munţilor Apuseni și se întind pe o suprafaţă de circa 1200 km2. Sunt delimi..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.